keskiviikko 25. elokuuta 2010

”SAK:n tulevaisuus - al-Qaida?” ..lakkoilijat on nykyään sitten terroristeja

Otteita uutisoinneista:

” SAK aikoo pohtia keinoja, joilla estettäisiin sen radikalisoituminen. Yksi viidestä vaihtoehdosta, joita järjestön tulevaisuustyössä on pohdittu, on nimetty "Al-Qaida-malliksi".
Se tarkoittaa, että ay-toiminta muuttuisi gansterimaiseksi syndikalismiksi. Radikaalia toimintaa vetää mallissa pieni, mutta tulisieluinen aktivistijoukko. Lyhytjänteisen etujen ulosmittaamisen seurauksena olisi boikotteja ja paikallisia lakkoja. Aktiivit verkostoituisivat netissä, ja politiikka jäisi taka-alalle.
SAK:n skenaarioita järjestön seminaarissa esitellyt kehittämisjohtaja Eija Hietanen kertoi, että tällainen radikaali skenaario on kerännyt kannatusta erityisesti verkkokeskustelussa.
- Mallia haetaan Ranskasta ja muualta Euroopasta. On halua radikalisoitua, nousta enemmän barrikadeille, Hietanen arvioi.
Järjestön johto ei tälle skenaariolle lämpene, vaan se toivoo SAK:sta sukeutuvan radikaalin liikkeen sijaan enemmänkin arjen vaikuttaja. Edunvalvonta halutaan tuoda paikallistasolle. Toiminnassa korostuu suvaitsevaisuus.”



..joopa joo
..Kohta lakkoilijat todella saadaan rinnastettua terrorismiin ja vandalismiin ihan vaan ennakkouutisoinnin avulla, jo ennen kuin tällaista radikalisoitumista on edes nähty.
Nyt kun luodaan (yksityisessä omistuksessa olevan) median välityksellä vahvoja ennakkokäsityksiä terrori-lakko toiminnasta, niin tulevaisuudessa kaikkiin lakkoihin ja mielenosoituksiin on sitten helpompi tuoda ylimitoitetusti poliiseja paikalle ja saada ne helpommin hajotettua.

..ovat varmaan Suomen työnantajat kauhulla katselleet kun Aasian orjapalkka-tehdastyöläiset on internet-aikana saaneet itsensä nopeasti järjestettyä ”tweettaamalla”, ja ovat heti kättelyssä saaneet informoitua ihmisoikeusjärjestöille mahdollisista työnantajien tekemistä uhkailuista ja muista rikkomuksista.
Suomessa toki on ihmisoikeudet työelämässä paremmilla kantimilla kun Aasiassa, mutta alkaa täälläkin työntekijät vaihtua nopeammin nyt kun EU laajenee ”kolmannen maailman valtioihin”, joista saadaan tuotua halpatyövoimaa, etenkin jos oman maan kansalaiset rupeaa liikasi tweettaamaan netissä toisilleen.


Ay-liikkeet ovat todellisuudessa monesti työnantajien, tai raha- ja teollisuusjohdon kontrolloimia, tai niiden johto voi olla.
Vaikka Ay-toiminta tietysti hyödyttää työntekijöitä monessa mielessä, toimii se samalla puskurina josta työnantajatkin hyötyjät, monesti varmasti enemmän kun niistä on niille haittaa.
Ay-liikkeet voi monesti tietyllä lailla passivoida työtekijöiden ajamaa toimintaa ja viedä sitä ”sivuraiteille”, ja vääristellä todellisuuskuvaa siitä mitä etuja ja oikeuksia työntekijät todella voisivat itselleen ajaa. Ay-johto voi melko helposti tehdä edustamansa työntekijät näyttämään ahneilta, vaikka todellisuudessa he eivät sitä olisi.
Tällä en siis tarkoita että luottamusmiehet tätä tekisi, vaan tarkoitan ay-liikkeiden johtoa.


Nyt näyttää siltä että vahvoin ennakkomielikuvin yritetään tehdä nopeamimmin ja tehokkaammin järjestäytyvästä työväestä ”radikaaleja”. Ja nämä liitetään jopa itsemurhaiskuja ja muita ihmisuhreja vaativia iskuja tekeviin al Qaida-terroristeihin. ..sillä lailla. ..kyllä on realistinen rinnastus.
”Tweettaava” duunari joka vaati 5% lisää liksaa kuussa liitetään dynamiittivyöllä aseistautuneeseen terroristiin ..hoh-hoijaa
Myös Amerikoissa on viimeaikoina ollut trendinä yhdistää, mediassa ja politiikkojen toimesta, rauhallisia mielenosoittajia radikaaleihin tai anarkisteihin, eli sieltä varmaan tämäkin juoni on haalittu.
Lisäksi suomalaiset lakkoilijat yritetään yhdistää Keski-Euroopan lakko- ja mielenosoitustoimintaan, vaikka kulttuurisesti olot suomessa on hyvin kaukana esimerkiksi Ranskan tilanteesta, jossa asuu huomattavasti enemmän maahanmuuttajia kuin Suomessa. Ranskassa poliisin ja maahanmuuttajien välitkin ovat hyvin eri kantimissa kun täällä Suomessa, ja siellä mielenilmaukset kärjistyvät hyvin paljon useammin ja nopeammin yhteenotoiksi.

..entä provokaattori-toiminta?
Sitten kun vielä tuodaan paikalle ’provokaattoreita’ työnantajan toimesta potkimaan roskiksia ja spray-maalaamaan talonseinää, niin saadaan poliisit paikalle lopettamaan lakkoilu pakkokeinoin..niin kun Euroopassa ja Amerikoissa ollaan tehty.
On ne raha-rikkaat fiksuja
..onneksi tosin historia opettaa että raha-rikkaat on todella aiemminkin käyttänyt provokaattoreita luomaan epäjärjestystä rauhallisiin mielenilmauksiin, jotta sitten ollaan saatu soitettua virkavalta paikalle hajottamaan rauhalliset mielenosoitukset vandalismina.

Tässä blogi-kirjoitus joka käsittelee provokaattori-toimintaa, jolla poliisi, päättäjien toimesta, radikalisoi mielenilmauksia jotta ne voidaan lopettaa väkivaltaisuuksiin vedoten:
G20-mielenosoittajat mellakoivat Torontossa ..vai onko se poliisin provokaattori-toimintaa?!
http://etelvuori.blogit.fi/g20-mielenosoittajat-mellakoivat-torontossa-vai-onko-se-poliisin-provokaattori-toimintaa/


Menee vähän mauttomaksi kun rinnastetaan suomen lakkoilua terrorismiin, varsinkin tällaisessa maailmassa, missä suuryhtiöt jättää jälkeensä suurempia ruumiskasoja kun al Qaida.
Lakkotoiminta on rinnastettavissa terrorismiin ..samalla kun Goldman Sach ja muut vastaavat tekee huijaus- johdannaisillaan miljardivoitot ja saa tästä ainoastaan pikku rapsut, kiitos korruptoituneen oikeuslaitoksen.
..Lakkoilijat ja mielenosoittajat ovat rinnastettavissa al Qaidaan samalla kun Goldman Sach yhdessä Kreikan ja EU:n poliittisen korruption kanssa ajaa maan konkurssiin, jota pelastetaan sitten koko EU- ja Jenkki-verovarojen voimin.. ja onhan siellä muitakin valtioita kaatumassa samaan malliin, elleivät sitten myy lisää valtion omaisuuttaan näille samoille rosvo-pankeille jotka näiden konkurssien takaa löytyy, ja jotka ollaan ”bail out”-rahoin maksettu kuiville.
..sitten kun rinnalle ottaa vielä poliitikkojen ja virkamiesten lahjukset ja sisäpiirikaupat mitä suomessakin valtionomaisuuden ulosmyynnin kanssa ollaan nähty.
Kyllä on kansa, vähintäänkin, al Qaida-terroristeja jos tästä kaikesta hikeentyy.
On fiksu veto yhdistää jo ennakkoon lakkoilijat ja mielenosoittajat radikaaleihin ja terroristeihin kun on näköpiirissä että Euroopan talous voi kaatua hyvinkin pahasti lähitulevaisuudessa.
..muistattehan päättäjät vielä käyttää niitä ’provokaattoreita’ niissä tulevissa mielenilmauksissa, että saadaan lakko-väki todella vielä jopa näyttämään ”radikaalilta” muuallakin kun mediassa!?

Jo nyt ”suvaitsevainen ja poliittiseesti-korrekti” ay-johto alkaa tehdä pesäeroa tyytymättömään työväkeen, joka kenties tulee kohta haluamaan ”radikaalimpia” toimia poliittisen johdon toimesta pankki- ja teollisuuseliittiä kohtaan, jos/kun Euroopan ja Suomen taloudet kaatuu niin että humina käy.