torstai 5. elokuuta 2010

Terroristijärjestö tunnusti kreikkalaistoimittajan murhan, vaiko valtioterrorismia? …Operaatio Gladio toimii taas Kreikassa?

19.7. murhatun tutkivanjournalisti Sokratis Giolias attentaatin takaa paljastui äärivasemmistolainen Vallankumouksellinen Ryhmä niminen järjestö.
http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/07/terroristijarjesto_tunnusti_kreikkalaistoimittajan_murhan_1861578.html
” Ryhmä sanoi viestissään olevansa sodassa demokratian kanssa ja varoittavansa yhteiskunnan laitoksia ja niiden palveluksessa olevia rikollisia ja seuraavansa toimittajien liikkeitä.” ..kertoo YLE

Tuntuu täysin ristiriitaiselta että vasemmistolainen ryhmä murhaisi tutkivanjournalistin, joka kollegoidensa mukaan oli juuri julkaisemassa laajaa juttu Kreikan korruptiosta!!
Tämän ristiriidan johdosta onkin syytä epäillä että attentaatin takaa löytyy ”Operaatio Gladion” tyylinen peiteoperaatio jota todennäköisesti ajaa Kreikan raha-eliitti korruptoituneen sotilas- ja/tai jonkin muun tiedusteluorganisaatioiden kautta.
Sokratis Giolias murha sattuikin juuri Kreikan talouskriisin jälkitunnelmissa jotka ovat jatkuneet vielä laajasti lakkoiluna ja mielenosoituksina virkamiesten korruptiota vastaan.
Joten en voi käsittää millä logiikalla oikeasti joku vasemmisto-ryhmä murhaisi korruptiota vastaan puhuvan toimittajan!! ..loogisemmalta tuntuisi että hänet tappoi ne joita vastaan hän kirjoitti ja puhui, korruptoitunut politiikka ja raha-maailma, eikä joku vasemmisto-ryhmä joka uhoaa että ”Kreikka ei ole enää kapitalistien suojasatama”.

Samoin se, että kun Kreikassa osoitetaan nyt laajasti, ja rauhanomaisesti mieltä valtion virkamiesten, teollisuus-eliitin ja pankkiirien toimia kohtaan, järjestämällä laajoja lakkoja ja muuta ei-väkivaltaista toimintaa, sopii tämä ”outo” vasemmistoradikalismi provokaattori-toiminnan muottiin;
Eli näitä oikeutettuja ja väkivallattomia toimia yritetään mustamaalata ’provokaattori-peiteoperaatioilla’, joilla raha-eliitin piikkiin toimiva korruptoitunut poliisi ja/tai armeijan yksiköt sitten hankkivat oikeutuksen hajottaa mielenosoitukset väkivaltaisina.
Eli poliisin valepukuiset provokaattorit voivat esiintyä radikaaleina ja hajottaa infrastruktuuria polttopulloin ja rikkomalla ikkunoita ym., joista sitten syytetään kaikkia mielenosoittajia.
...ja näin saadaan kaikki mielenosoitustoiminta kohta rinnastettua radikalismiin ja terrorismiin ja määrättyä ulkonaliikkumiskieltoja tai poikkeustila.. loppuupahan mielenosoittamiset korruptiota kohtaan!


Kreikan televisiossa näytettiin videomateriaalia poliisin siviilipukuisista provokaattoreista hajottamassa rakennusten julkisivuja vuoden 2008 mellakoissa
Greek Cops Caught on Video Posing as Anarchists
http://www.infowars.com/greek-cops-caught-on-video-posing-as-anarchists/
Jutussa käytetty videopätkä on poistettu, mutta se löytyy alta youtube-linkistä..jos tämäkin video katoaa, niin kannatta käyttää youtube hakua esim: greek cops provocateurs, police agent provocateur tms.
Cops are breaking shops in greek riots 2008
http://www.youtube.com/watch?v=2RSXXkxJauw

Tässä blogi joka kertoo poliisin provokaattoreista Euroopassa ja Atlantin toisella puolella:
G20-mielenosoittajat mellakoivat Torontossa ..vai onko se poliisin provokaattori-toimintaa?!
http://maailmanjarjestys.blogspot.com/2010/06/g20-mielenosoittajat-mellakoivat.html


Lontoon Guardianin uutisjutussa Kreikan turvallisuusjoukoista viitataankin tämän vasemmistoradikaali-ryhmän uhkauksilla Italian 1970-luvun vasemmistolaisten terrori-aaltoon, joka todellisuudessa oli laajasti Operaatio Gladion provokaattori-toiminnan aiheuttamaa.
Greece will be a war zone, Sect of Revolutionaries warns tourists
http://www.guardian.co.uk/world/2010/aug/01/greece-war-zone-revolutionaries-tourists

Alkuperäinen Operaatio Gladio, joka toimi useissa eri valtioissa eri nimillä, mutta Gladio on siitä käytetty yleisnimi, oli NATO:n ja lukuisten tiedustelupalvelujen peiteoperaatio Toisen Maailmasodan jälkeisessä Euroopassa, jonka alla kasattiin verkosto ”maanalaisia armeijoita” Neuvosto-uhan varalta.
Gladio toimi myös Suomessa nimellä Operaatio Stella Polaris, joka piti sisällään operatiivisen keskuksen järjestämisen Ruotsiin ja asekätköjä sissisodan varalle Suomessa.
Sen lisäksi että tätä perusteltiin Neuvostoliiton mahdollisella hyökkäyksellä, tämä toimi myös varustautumisena ”valkoiselle-suomelle” mahdollisen uuden kommunistien vallankumouksen varalta. Suomen raha-rikkaat käyttivät siis suomenvaltion varoja Moskovan Rauhansopimuksen rikkomisen uhalla, varustaessaan itseään sisällissodanvaralta.
Tätä taktiikkaa Myös Euroopan raha-eliitti käytti turvatakseen etujaan työväenluokan vallankumouksen pelossa. (..Ei, en tue kommunisteja jotka olisivat liittäneet Suomen Neuvostoliittoon, mutten myöskään tue ”valkoisia” jotka halusivat jossain vaiheessa Suomeen saksalaisen kuninkaan. piste.)
http://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Stella_Polaris
http://fi.wikipedia.org/wiki/Asek%C3%A4tkent%C3%A4


Sen lisäksi että NATO:n ”stay behind-armeijat” järjestäytyi vastarintaverkostoksi kommunististen valtojen toimia vastaan länsimaissa, Gladion tarkoituksena oli radikalisoida vasemmisto-liikettä saattaakseen se huonoon valoon.

Gladio toimi siis myös nk. ”jännitteen strategiana”, jossa omia kansalaisia vastaan aloitetaan psykologinen sodankäynti ja heitä ohjaillaan pelolla ulkopuolelta tulevaa, tekaistua uhkaa hyväksikäyttäen. Tämä myös auttaa jo vallassa olevaa ryhmittymää lujittamaan omaa valta-asemaansa, koska he ovat nyt se taho joka tarjoaa turvallisuutta kansalle tämän ’ulkoa tulevan uhan varalta’.
Kun valtio ja kansa joutuu pelkäämään ja varustautumaan ulkopuolelta tulevan uhan varalta, sitä vähemmän kansalla on aikaa tutkia omien vallanpitäjiensä korruptiota ym..
Tätä propaganda-taktiikkaa hallitsijat ovat käyttäneet jo vuosituhansia; pelotetta ulkoa tulevasta uhasta pönkittääkseen omaa asemaansa.
Tulee ottaa myös huomioon että terrorismin vastainen toiminta ja -sodat ovat todella isoa bisnestä, johon verovaroja kuluu vuosittain miljardeja. Monia raha-rikkaita, joilla voi olla fasistisia näkemyksiä, voi sotateollisuus bisneksen ohella olla myös intressejä hankkiutua eroon niitä vastustavista tahoista lavastetulla terrorismilla. ..joka samalla luo lisää bisnestä, koska nyt on taas terroristeja joita vastaan pitää varustautua!


Operaatio Gladion alla toimineet tiedustelupalvelujen ’laittomat toimet’ osallistuivat myös itse terrori-iskuihin toimittaen radikaali-ryhmille aseistusta ja tiedustelutietoa sekä väärentäen poliisin tutkimuksia.
Monilla Italialaisilla Gladio-ajan fasisti-ryhmillä oli yhteyksiä Italian tiedustelupalveluihin.
Operaatio Gladio paljastui julkisuuteen vuonna 1990 kun Italian pääministeri Giulio Andreotti myönsi sen olemassa olon. Myös entinen Italian presidentti Francesco Cossiga on myöntänyt osallisuutensa Operaatio Gladioon, samoin kuin monet muut Eurooppalaiset valtiomiehet.

Operaatio Gladion osuutta lukusia ihmisuhreja vaatineisiin pommi-iskuihin ei luonnollisesti myönnetä, mutta tiedustelupalvelujen osallisuudesta terrori-iskuihin, esim. räjähteiden toimittamisessa radikaaliryhmille, on paljastanut mm. entinen tiedustelupalvelu henkilöstö.
Operaatio Gladiota tutkittiin myös EU:ssa, mutta tutkimus pikkuhiljaa haudattiin.
Italiassa tehdyissä virallisissa Gladio-tutkimuksissa, Italian armeijan ja tiedustelupalveluiden upseerit ovat tuomareiden kuulusteluissa kuitenkin kertoneet Operaatio Gladion nk. ”varjo-osasta”, joka todennäköisesti toimitti NATO:n asekätköistä räjähteitä tuhoisiin pommi-iskuihin. Tästä kertoi italialainen kenraali Pietro Corona.

Kenraali Gerardo Serravalle todisti eräästä NATO:n asekätköstä hävinneen C-4-räjähdettä.
Vuonna 1972 kolme italialaista poliisia tappanut Peteanon autopommi oli tehty C-4 räjähteellä. Tutkinnan räjähde-ekspertti oli väärentänyt räjähdeanalyysin näyttämään käytetyn räjähteen olleen vasemmisto-radikaalien yleisesti käyttämää räjähdeainetta, eikä C-4:ää niin kuin myöhemmin selvisi. Kyseinen C-4 oli ilmeisesti toimitettu NATO:n asekätköistä.
Serravalle kertoi myös Gladion-arvovaltaisten suunnitelleen iskua kommunisteja vastaan jo ennen kun he aloittavat mahdollisen oman hyökkäyksensä, ”He suunnittelivat sisällissotaa”, kertoo kenraali Serravalle.
Secret agents, freemasons, fascists... and a top-level campaign of political 'destabilisation'
http://www.cambridgeclarion.org/press_cuttings/vinciguerra.p2.etc_graun_5dec1990.html

Peteanon autopommista elinkautista istuva Vincenzo Vinciguerra kertoi vuonna 1984 Bolognan pommi-iskun tutkimuksissa Italian tiedustelupalvelujen auttaneen häntä pakenemaan Espanjaan Peteanon pommi-iskun jälkeen.
Vuoden 1980 Bolognan 90 ihmishenkeä (joidenkin tietojen mukaan 85) vaatineesta iskusta kaksi Italian tiedustelupalvelu SISMI:n agenttia ja Italialainen rahoittaja Lico Gelli tuomittiin tutkinnanharhaan johtamisesta. Gelliä on syytetty Gladio-toiminnasta ja toiminnasta CIA:n laskuun.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Bolognan_pommi-isku

Vincenzo Vinciguerra kertoi vuonna 1984 että ”Peteanon terrori-isku, ja kaikki sitä seuranneet iskut, oli salaisen ja piilossa pysyvän organisaation toteuttamia, jolla on kyky ohjailla tällaisia iskuja, ja se organisaation on Italian valtion sisällä”
Guardian-lehdelle Vincenzo Vinciguerra kertoi myöhemmin ”Terroristi-ryhmien linjaa myötäili salassa pysyttelevä ryhmä, joka on kytköksissä [Italian] turvallisuusjoukkoihin ja valtion sisällä vaikuttavaan ryhmään. Väitän että jokainen terrori-isku sitten vuoden 1969 [Piazza Fontanan pommi-iskun] liityy tähän organisoituun perustaan. Äärioikeisto ryhmät mobilisoitiin taisteluun vasemmistoryhmiä vastaan Italian valtion sisällä vaikuttavan ryhmän toimesta, ryhmän jolla on kytköksiä NATOon.”

Entinen Italian sotilastiedustelun kenraali, ja myös Gladion toimintaan osallistunut, Gianadelio Maletti, uskoo vuoden 1969 Piazza Fontanan pommi-iskussa käytettyjen räjähteiden ollen Yhdysvaltalaisten tiedustelu agenttien toimittamia.
Eli tiedustelupalvelut ei ainoastaan vakoillut oikeisto- ja vasemmistoradikaaleja tai soluttautunut niiden toimintaan, vaan ne ottivat myös osaa itse terrori-iskuihin, eikä estänyt niitä tapahtumasta vaikka niistä oltiin ennalta tietoisia.
Piazza Fontanan pommi-iskussa kuoli yli 15 ihmistä ja yli 80 haavoittui.
Terrorists 'helped by CIA' to stop rise of left in Italy
http://www.guardian.co.uk/world/2001/mar/26/terrorism

Italian sotilastiedustelu palvelun entinen päällikkö, kenraali Nino Lugarese, kertoo ”varjo” Gladion osallistuneen operaatioihin Italialasia poliitikkoja vastaan. ”Varjolla” tarkoitetaan organisaation siipeä, joka toteuttaa laittomia peiteoperaatioita.
Italialaisen poliitikon, Aldo Moron kaappaus ja murha on sanottu ollen Operaatio Gladion suorittama, jonka Gladio operatiivit olisivat lavastaneet vasemmisto-radikaalien tekemäksi.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Aldo_Moro


Gladio-toimintaa Kreikassa
Kreikkalaisen Epanastatikos Agonas-ryhmän (EA) on sanottu olevan äärivasemmistolaisesta Marraskuun 17.-järjestöstä lähtöisin olevan terroristi-ryhmä. Vuonna 2003 julkisuuteen ilmaantunut EA on tehnyt pommi-iskuja ja raketti-iskun Yhdysvaltojen suurlähetystöön vuonna 2007.
Marraskuun 17.-järjestö (17November, 17N), jonka toiminta jatkui noin 30 vuoden ajan suorittaen pommi iskuja ja attentaatteja, uskotaan olleen osa Kreikassa toiminutta Gladioita, joka siellä oli toiminnassa nimellä Operaatio Lampaannahka (Operation Sheepskin). Tämän luonnollisesti monet viralliset tahot kieltävät.
Mutta on erikoista että 17N sai toimia niinkin pitkään ilman että sen toimintaa saatiin pysäytettyä tai juuri edes hidastettua, CIA:n FBI:n ja MI6 avun annosta huolimatta.
Kreikan keskustiedustelu palvelun KYP:in kerrotaan kyllä varjostaneen ryhmää jossain välissä, kuitenkaan saamatta otettua edes yhtään valokuvaa sen jäsenistä.

Tässä alla linkki englannin kieliseen, Defence College of Management and Technologyn tuottamaan artikkeliin, joka käsittelee terrorismin vastaista toimintaa kylmän sodan aikana ja mm. toiminnasta 17N:ää vastaan. Artikkelissa kerrotaan syyksi viranomaisten saamattomuuteen 17N kanssa, osaksi johtuvan monien tiedustelutahojen haluttomuudesta yhteistyöhön, mutta kun ottaa huomioon samaan aikaan toiminnassa olleen Operaatio Gladion, on syytä kysyä oliko terrorisminvastainen toiminta tarkoituksella tuloksetonta, ja yhteistyökyvytöntä?
Sittemmin Kreikassa on saatu läpi laki, joka suojaa terroristiryhmiin soluttautuneita agentteja syytteiltä, vaikka nämä osallistuisivat ja avustaisivat jopa läpivietyjä terrori-iskuja.
http://www.ssronline.org/jofssm/issues/jofssm_0602_floros_newsome.pdf?CFID=2471362&CFTOKEN=83334184

PASOK:illa, kreikkalaisella sosiaalidemokraattisella puolueella huhutaan olevan kytköksiä 17N:ään ja muihin terroristi järjestöihin.
Italialaisten tiedustelu-kenraalien ja Vincenzo Vinciguerra kertomukset Italian valtion sisällä vaikuttavasta terrorismia tukevaan tahosta, tuntuu istuvan myös Kreikkaan.

In the spotlight:Revolutionary Organization 17 November (17N)
http://www.cdi.org/terrorism/17N.cfm
“..left-wing politicians and members of the ruling Pan-Hellenic Socialist Party (PASOK) have been suspected of having ties to the organization, and members of the CIA have long suspected that the government possessed more information on the group than it publicly admitted. Such factors were compounded by the disturbing lack of investigative savvy or political will within the Greek police. Until 2000, no coherent collection of evidence existed on the group, and crime scenes were not properly managed.”

GREECE CANNOT DENY ITS TERRORIST TIES
http://www.cafedost.com/bbs/discussion.cgi?forum=2&discussion=591


17N kerrotaan olleen yhteydessä terroristi Abu Nidaliin, jolle 17N toimitti tiedustelutietoa Euroopan kohteista.
Abu Nidalilla oli kymmenien miljoonien pankkitili BCCI pankissa Englannissa, joista Amerikkalaiset ja Britti tiedustelut olivat tietoisia, ilman että niitä suljettiin, niitä ainoastaan seurattiin. Tämä kertoisi siitä että Abu Nidal todellisuudessa toimi anglo-amerikkalaisten tiedustelujen laskuun, eli oli terroristi jota ”varjo Gladio” avusti terrori-iskuissa.
Abu Nidalin on huhuttu olleen myös Israelin tiedustelupalvelu Mossadin palveluksessa.
US and British Intelligence Are Aware that Terrorist Abu Nidal Is Using BCCI in London, but Take No Action'
http://www.historycommons.org/context.jsp?item=a1986abunidalbcci#a1986abunidalbcci

REALITY UNDERLYING 17 NOVEMBER TERROR GROUP
http://www.securitydriver.com/aic/stories/article-99.html


Viime aikoina myös Turkissa on ollut käynnissä Gladiolta ”haiskahtavaa” terrorismia, johon valtiolliset tahot ovat sotkeutuneet.
Ergenekon (organization)
http://en.wikipedia.org/wiki/Ergenekon_network



Yhtälailla järjettömiltä kuin viimeaikojen iskut Kreikassa, tuntuu poliisia ja Britti armeijaa vastaan tehdyt iskut Pohjois-Irlannissa. Myös Irlannin itsenäisyyttä ajavan, Sinn Fein johdon mukaan näillä iskuilla ei saada mitään muuta aikaa kuin uusi miehitys Pohjois-Irlannissa, eli kyseessä todella voi olla Brittien lavastamia terrori-iskuja.

Pohjois-Irlannin ’likaisessa sodassa’ Brittien armeijan erikoisjoukot ja poliisin MI5 on samalla tavalla sotkeutunut terrorismiin kuin vastaavat turvallisuusjoukot Etelä-Euroopan Gladio-operaatioissa, toimittaen pomminteko-välineistöä ja tiedustelutietoa terroristeille.
IRA:han soluttautuneet Brittien armeijan sotilaat ovat kertoneet, että kun he ovat välittäneet kontaktihenkilöilleen tietoa tulevista terrori-iskuista, ja odottaneet että iskut estetään, ne onkin annettu tapahtua.

Omaghin pommi-isku Elokuussa 1998 oli juuri tällainen terrori-isku jossa ennakkotiedot iskusta ei kulkenut viranomaistaholta toiselle.
Iskussa kuoli 29 ihmistä ja yli 200 ihmistä sai vammoja. Sitä on sanottu yhdeksi pahimmista Pohjois-Irlannissa sattuneista terrori-iskuista.
MI5 soluttautuja Todelliseen IRA:han (RIRA), kuka käyttää peitenimeä ”Kevin Fulton”, on kertonut laajasti osallisuudestaan pommien rakennukseen ja siitä kuinka hänen kauttaan MI5 toimitti korkeampaa pommiteknologiaa terroristeille. ”Fulton” on kertonut myös että hän kertoi MI5-kontakteilleen kaksi vuorokautta ennen Omaghin pommi-iskua kyseisen pomminvalmistajan nimen ja osoitteen, sekä auton rekisterinumeron. Tiedot ei ilmeisesti ikinä lähtenyt MI5:ltä eteenpäin Irlannin poliisille.
Terroristi-ryhmä RIRAan oli ilmeisesti soluttautunut myös FBI:n agentti, ja viranomaisten tehottomuutta estämään Omaghin iskua, ollaan viranomaisten taholla selitetty halulla suojella kyseistä FBI:in agenttia.
British double-agent was in Real IRA's Omagh bomb team
http://findarticles.com/p/articles/mi_qn4156/is_20010819/ai_n13961517/?tag=content;col1
“SECURITY forces didn't intercept the Real IRA's Omagh bombing team because one of the terrorists was a British double-agent whose cover would have been blown as an informer if the operation was uncovered.”

MI5 withheld intelligence ahead of Omagh
http://www.rte.ie/news/2006/0224/omagh.html
“The British security service, MI5, withheld vital anti-terrorism intelligence just months before the Omagh bombing in 1998, it has emerged.
According to security sources in Northern Ireland, MI5 failed to inform Special Branch of the threat about the bomb plot.
The details have only just emerged as part of an investigation into an FBI agent who infiltrated the Real IRA, which carried out the attack.”


“Kevin Fulton” on kertonut toisestakin pommi-iskusta, josta hän oli kertonut MI5-kontaktillen etukäteen, ja jota ei kuitenkaan estetty tapahtumasta. Iskussa kuoli yksi poliisi ja toinen vammautui pahasti.
MI5 under scrutiny, not for the first time
http://www.channel4.com/news/articles/uk/mi5+under+scrutiny+not+for+the+first+time/3538142
Rogue British agents name MI5 bosses in video expose
Abandoned double agents spill Ulster Dirty War secrets

http://www.prisonplanet.com/news_alert_mi5terror_7.html


Myös toinen Poliisin soluttautuja RIRAan on kertonut samankaltaisesta toiminnasta kuin ”Fulton”. Patty Dixon on kertonut että kuukausina ennen Omaghin iskua, hän raportoi poliisille yhdeksästä suunnitellusta iskusta, joista viisi estettiin poliisin toimesta mutta 4 annettiin tapahtua ”Dixonin uskottavuuden säilyttämiseksi”.
Dixonin-kontakti Irlannin poliisissa Gardassa, kertoo hänen esimiehensä sanoneen että hän antaa Omaghin pommi-iskun tapahtua, ettei Dixon paljastuisi.
Omagh agent claims Garda let bomb pass
Observer reveals tape which shows that Irish police chose to protect its Real IRA informant
http://www.guardian.co.uk/uk/2003/oct/19/northernireland1
“The Observer has also established that the Northern Ireland police team investigating Omagh not only believes Dixon and White's testimony but spent three days in July 2002 debriefing White at a secret location in the Scottish Highlands.
The southern detective told his PSNI colleagues then that one of his Garda superiors told him he had decided to let the bomb go ahead. The senior officer's reasoning was that Dixon had fallen under the terrorists' suspicion after several Real IRA plots, including a plan to leave a car bomb in London, had been thwarted. The senior Garda said Dixon's credibility had to be protected, White told the PSNI investigation team.
When White protested that people might get killed if there was no action on Dixon's intelligence that a bomb was being shipped across the border the same weekend as the Omagh atrocity, his superior reminded him that the Real IRA had failed to kill anyone in eight previous attacks that year. “


Tästä linkistä keskustelupalstalle löytyy viesti johon on kasattu monia linkkejä lehtiartikkeleihin jotka käsittelee viranomaisten kytköksiä Pohjois-Irlannin terroristijärjestöihin.
http://www.english-test.net/forum/ftopic49967.html#212620

Gladio linkkejä:
Täältä löytyy The Dossier:in valmistama englanninkielinen dokumentti Operaatio Gladiosta
Operaatio Gladio: Naton salaiset armeijat
http://www.infosota.fi/2010/07/16/operaatio-gladio-naton-salaiset-armeijat/#fn-2853-1


Videogalleria jossa dokumentteja terrorismista ympärimaailmaa, johon valtioiden sisäiset tahot ovat sotkeutuneet. Mukana myös yksi dokumentti Operaatio Gladiosta
http://nwo.11syyskuu.net/terrorismivideot.htm

Kriittinen analyysi Ulkopoliittisen instituutin tutkijan Toby Archerin raportista "Kansainvälinen terrorismi ja Suomi"-Operaatio Gladio ja "jännitteen strategia"
http://11syyskuu.net/terrorismi/1.htm#OperaatioGladio

Operaatio Gladio
http://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio