maanantai 23. elokuuta 2010

Ground Zero:n moskeija hanketta rahoittaa mm. Rockefellerit ja muut sodilla omaisuutta tehneet länsi-eliittiin kuuluvat

Yhdysvalloissa suuren kohun aikaan saanut moskeija-hanke Syyskuun 11. terrori-iskujen kohteeksi joutuneen World Trade Centerin läheisyyteen on ollut rahoittamassa mm. Rockefellerit ja Ford foundation.
Tuntuu että kyseinen moskeija hanke näin aralle alueelle on tietoista provosointia luomaan kitkaa Yhdysvaltojen ja muslimimaailman välille.

Myös moskeijan imaami on Yhdysvaltalaisen eliitti-think tank Council On Foreign Relations:in (CRF) jäsen.
Ground Zero Mosque Imam Is Globalist Stooge
http://www.prisonplanet.com/ground-zero-mosque-imam-is-globalist-stooge.html

CRF on yksityisen sektorin ”aivoriihi” joka käsittelee Yhdysvaltojen ulkopolitiikkaa ja kansainvälisiä asioita. Se koostuu mm. talous- teollisuus- ja poliittisesta eliitistä, ja pitkälti ohjailee Yhdysvaltojen politiikkaa kulissien takaa.
http://en.wikipedia.org/wiki/Council_on_Foreign_Relations
CFR kokouksissa käy mm. Yhdysvaltojen asevoimien ja turvallisuus- ja tiedustelupalveluiden johtajia kuten CIA:n johtoa, sekä sotateollisuus kompleksin yhtiöitä, eli yhtiöitä jotka myyvät aseita ja/tai muuten tekevät rahaa sotimisella, turvallisuuspalveluilla tai näiden rahoittamisella.
Moni CFR:ään kuuluva poliitikko on ollut järjestelemässä parhaillaan käytävää ’terrorismin vastaista sotaa’ ja ollut ajamassa sotilaallista iskua Iraniin.
CFR osakkaita
Sotateollisia yhtiöitä:
General Electric Company, Lockheed Martin Corporation, Raytheon Company, Airbus, Boeing Company, DynCorp International
Öljy- ja energia yhtiöitä:
Shell Oil Company, Exxon Mobil, Chevron Corporation, BP
Pankkeja ja raha-ihmisiä:
Barclays Capital, Deutsche Bank AG, Goldman Sachs Group, Inc., JPMorgan Chase & Co, Rothschild-suku, Rockefeller-suku, George Soros
Yhdysvaltojen CFR presidenttejä ja politiikkoja ja neuvonantajia joilla yhteyksiä sotiin islamistisissa maissa monelta eri vuosikymmeneltä:
George Bush (vanhempi), Dick Cheney, Bill Clinton, Madelaine Albright, Zbigniew Brzezinski, Henry Kissinger, John McCain, Condoleezza Rice.

Hillary Clinton, CFR jäsen ja Yhdysvaltojen ulkoministeri kertoo käyvänsä CFR:ssä kuuntelemassa "käskynjaon". Eli rivienvälistä voi lukea että Yhdysvallat on maailmalla sodissa Rockefellerien ja muiden CRF- elitistien tahdosta.
Hillary Clinton, CFR:n päämajassa Heinäkuussa 2009 pitämässään puheessa :
“Olen iloinen ollessani täällä uudessa päätoimipaikassa. Olen usein ollut New York Cityn emolaivassa, mutta on hyvä, että CFR:llä on etävartio myös täällä ulkoministeriön lähellä”, Hillary kehui. “Saamme paljon ohjeita CFR:ltä, joten tämä tarkoittaa sitä, että minun ei tarvitse mennä kauas kuuntelemaan, mitä meidän tulisi tehdä ja miten meidän tulisi ajatella tulevaisuudesta” -Hillary Clinton puheessaan CFR:än päämajassa
http://www.state.gov/secretary/rm/2009a/july/126071.htm

Jo 1997, monien Yhdysvaltain presidenttien neuvonantajana toiminut Zbigniew Brzezinski, ja pitkä aikainen CFR-jäsen, kirjoitti kirjassaan The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives, Yhdysvaltojen aikeista ottaa haltuun “Eurasian Balkanin” alueet ja kuinka nämä alueet tulevat olemaan tärkeä osa Yhdysvaltain geopoliittista strategiaa, tähtäimenä alueen luonnonvarat (öljy, metallit, mineraalit).
Brzezinskin ”Eurasian Balkan” koostuu Kaukasuksen-alueesta (Georgia, Azerbaizan, ja Armenia) ja Turkin alueista sekä Keski-Aasiasta (Kazakstan, Uzbekistan, Kirgisia, Turkmenistan, Afganistan, ja Tadjikistan).
Ja toki tähän sarjaan kuuluu myös Irakin öljykentät.
Tässä linkki josta voi lukea poimintoja Brzezinskin The Grand Chessboard kirjasta, jotka osuu yksiin Yhdysvaltain toimista maailmalla, nyt yli kymmenen vuotta kirjan kirjoittamisen jälkeen.
http://www.wanttoknow.info/brzezinskigrandchessboard

Zbigniew Brzezinski oli kasaamassa aseistamassa Mujahideen islamisti taistelijoita Yhdysvaltojen proxy-sodassa Neuvostoliittoa vastaan Afganistanissa 1970-luvulla. Yhdysvallat aloitti muslimien aseistamisen jo ennen kuin Neuvostoliitto edes oli miehittänyt Afganistanin.
Tässä muutama blogi-kirjoitus jotka käsittelevät enemmän länsivaltojen osallisuutta radikaalin-islamin luomiseen:
YK: Ääri-islamismin nousu uhkana Kirgisiassa ..mutta ääri-islamin takaa löytyy länsi-vallat ja niiden liittolaiset
http://maailmanjarjestys.blogspot.com/2010/06/yk-aari-islamismin-nousu-uhkana.html
Hillary Clinton myöntää: USA aseisti Islamisti taistelijoita Neuvostoliittoa vastaan, joista sitten Taliban ja Al Qaida sai alkunsa
http://maailmanjarjestys.blogspot.com/2010/07/hillary-clinton-myontaa-usa-aseisti.html


CFR visioi jo vuonna 2003 Irakiin tilannetta jossa maa jakautuu eri osiin ja mahdollisesti ajautuu sisällissotaan, Yhdysvaltojen tukiessa öljyrikkaita pohjois- ja eteläosien ryhmittymiä jättäen maavaroiltaan köyhän ”sunni-kolmion” pitkälti omanonnensa nojaan.
Sunni-kolmion infrastruktuuri on hajotettu täysin vuonna 2003 alkaneen Irakin sodan johdosta ja nyt Yhdysvallat on jättämässä maan huonosti organisoidun Irakin armeijan harteille, eikä maassa ole tällä hetkellä toimivaa hallitusta.
Jos Yhdysvaltojen jälleenrakennus tuki tulee nyt keskittymään öljyrikkaille alueille voi Irak ajautua sisällissotaan ..juuri niin kuin CFR visioi jo vuonna 2003.
Jos näin käy CFR:n jäsenten asetehtaat todennäköisesti toimittavat aseet Irakin sisällissotaan, samalla kun sen öljy-yhtiö-partnerit alkavat tehdä rahaa Irakin öljyllä.
Kun maa on sisällissodassa ja tarvitsee varoja sodankäyntiin /turvallisuuden ylläpitämiseen ja jälleenrakennukseen, on maan öljyvarojen hinta varmasti kohtuun edullinen länsimaisille yhtiöille.

Tässä suomentamani osuus puheesta CFR:ässä vuodelta 2003, jossa visioitiin Irakin hajottaminen osiin:
Leslie H. Gelb: The Three-State Solution
http://www.cfr.org/publication.html?id=6559
"..Tänä päivänä Sunni-muslimeilla on kovemmat panokset "yhdistyneen Irakin" aikaan saamiseksi kuin, Kurdeilla tai Shiioilla. Keski-Irakissa ei juuri ole öljy- ja energia-varoja, joten (ilman yhdistynyttä Irakia) Sunneista voisi tulla nk. "köyhiä serkkuja".
Yhdistynyt Irak voisi sopi myös Shiioille, jos he saisivat johtaa sitä.--joka voisi toteutua jos presidentti Bushin vaalit joku päivä järjestetään. Mutta Kurdit ja Sunnit tuskin suostuvat Shiia johdon alaisuuteen, olkoon vaalitulos sitten kuinka demokraattiset tahansa. Vähiten kiinnostusta yhteiseen keskushallintoon on Kurdeilla, joille aikaisemmat hallinnot eivät ole toimineet suopeasti.

Strategia Irakin hajottamiseksi kolmeen osaan perustuisi näille realiteeteille. Ideana on voimistaa Kurdeja sekä Shiioja, ja heikentää Sunneja, sitten odottaa ja seurata tilannetta; jättääkkö alueet autonomisiksi vai ruvetakko ajamaan alueita täysin itsenäisiksi.

Ensimmäinen askel olisi tehdä pohjois- ja eteläosista itse hallinto alueet, etnisiä-rajoja myötäillen. Sitten antaa suurimman osan kongressin (yhdysvaltain-) myöntämistä Irakin uudelleenrakentamisrahoista Kurdeille ja Shiioille. Vastapalveluksena saada alueille demokraattiset vaalit, suojelua naisten ja vähemmistön oikeuksille ja toimiva uutismedia.

Toiseksi ja samaan aikaan olisi tarkoitus vetää amerikkalaisjoukot pois Sunni-alueilta ja pyytää YK:ta turvaamaan tätä siirtymävaihetta Sunnien itsehallintoon. Tämä voisi kestää noin 6-9 kuukautta; ja ilman valtaa ja rahaa Sunnit voisivat alkaa aiheuttaa rauhattomuutta(ongelmia).
Esimerkiksi, Sunnit voisivat alkaa vainota alueelle jääneitä vähemmistöjä tilanteen johdosta, etenkin alueen Kurdi- ja Shiia-vähemmistöjä. Nämä vähemmistöt Sunni-alueella tarvitsisivat rahaa pystyäkseen organisoimaan elinolonsa alueella tai muuttamaan alueelta maan etelä- tai pohjois-osiin.
Nämä populaation muutot olisivat vaarallinen ja sotkuinen operaatio, mutta jonka Yhdysvaltojen tulisi ja pitäisi maksaa, ja suojata muutto prosessia voimakeinoin.

Sunnin voisivat mahdollisesti aloittaa myös sissi-toimintaa Kurdi- ja Shiia-alueilla. Vastapainoksi tälle sissi-sodalle Yhdysvallat olisi jo aiemmin siirtänyt suurimman osan joukoistaan näille alueille, jossa ne sitten voisivat kouluttaa ja aseistaa Kurdi- ja Shiia-joukkoja, jos tätä palvelusta Yhdysvalloilta pyydettäisiin..."

- Leslie H. Gelb, Council on Foreign Relations, 25.11.2003
http://www.cfr.org/publication.html?id=6559

Kun ajattelee sitä tosiasiaa että CFR osakkaat tekevät miljardi-bisnestä sotimisella ja konflikteilla, ei ole ollenkaan tuulesta temmattua tai hullua väittää että tämä moskeija-hanke on CFR-eliitin taholta tietoista provosointia jolla haetan konflikteja länsimaailman ja islammaailman välille.

Sodat islamisteja vastaan Lähi-idässä, Keski-Aasiassa ja Afrikassa avaavat myös mahdollisuuden länsimaisille suuryhtiöille päästä osalliseksi alueiden luonnonvaroista YK turvallisuus mandaateilla sekä NATO:n aseiden turvaamana.

Kun ottaa vielä huomioon sen että World Trade Center-iskut Syyskuun 11:ta oli mitä ilmeisimmin sotateollisen kompleksin järjestämä terrori-isku, josta ainoastaan syytettiin muslimi-radikaaleja, voi kyseinen moskeija-hanke luoda lisää ”synteettistä terrorismia” Yhdysvaltoihin, eli Syyskuun 11. iskut lavastanut rikollinen elementti Yhdysvaltain sisällä voi tehdä tulevaisuudessa lisää näitä nk. ”False Flag”-terrori-iskuja.
False Falg-operaatiolla tarkoitetaan esimerkiksi tiedustelupalvelujen peiteoperaatioita joissa esim. terrori-isku lavastetaan jonkin tietyn ryhmän tekemäksi, jotta vastatoimiin tätä ryhmää kohtaan saadaan hankittua kansalaisten silmissä oikeutus.

Syyskuun 11 romahtaneiden WTC- tornitalojen jäänteistä on löytynyt nano-termiitti räjähdeaine jäämiä, ja noiden tornien sortumiset muistutti muutenkin hyvin paljon rakennusten purku-räjäytystä, WTC-tornien sortuessa maahan hyvin lähellä vapaapudotus nopeutta.
Tässä linkki blogiin joka käsittelee enemmän WTC-kompleksin raunioista löydettyä nano-termiittiä, jota raunioiden pölynäytteissä oli suuria määriä.
On hyvin epätodennäköistä että al Qaeda-terroristit olisivat pystyneet panostamaan kolme WTC-tornitaloa, yhteensä noin 250 kerrosta, jokainen kerros usealla räjähdepanoksella, niin että kukaan ei tätä huomannut
..helpommin se varmaan kävisi taholta jolla on mahdollisuus ohjailla WTC-kompleksin turvatoimia jne.http://etelavuori.blogit.uusisuomi.fi/2010/05/05/hei-onhan-se-aika-trendikasta-nauraa-salaliittoteorioille-mutta-pystytteko-todella-itse-debunkkaamaan-taman/