tiistai 31. elokuuta 2010

Demos: ”Valtioiden hallintojen pitäisi alkaa esittämään vastaväitteitä ”salaliittoteorioiden” suhteen internetin keskustelufoorumeilla”

Demos: ”Valtioiden hallintojen pitäisi alkaa esittämään vastaväitteitä ”salaliittoteorioiden” suhteen internetin keskustelufoorumeilla”

Government Think Tank Calls For Infiltrating Conspiracy Websites
http://www.infowars.com/government-think-tank-calls-for-infiltrating-conspiracy-websites/

Salaisten tiedustelupalveluiden pitäisi pyrkiä myös olemaan kansalaisille avoimempia terrori-iskujen tutkimusten suhteen, ehdottaa brittiläinen Demos ”ajatushautomo”, eli think tank.

Demosin mielestä salailu Syyskuun 11. 2001 ja Lontoon 7/7 2005 kaltaisten terrori-iskujen tutkinnassa edesauttaa vahingollisten salaliittoteorioiden syntymistä, ja kasvattaa kansalaisten epäluottamusta valtioiden ja kansainyhteisöjen hallintoihin.
Internetissä ja vaihtoehto medioissa näkee päivä päivältä kasvavan epäluottamuksen etenkin juuri näiden kahden terrori-iskun, Syyskuun 11. ja Lontoon 7/7 iskujen, tutkintoja kohtaan, kun Yhdysvaltain ja Brittien hallinnot eivät halua vastata kaikkiin niitä koskeviin kysymyksiin, eikä tutkia kaikkia niitä epäilyttäviä seikkoja jotka koskevat näitä terrori-iskuja.
Tämä haluttomuus kaikkien epäkohtien selvittämiseen on saanut monet epäilemään että näiden valtioiden hallinnot ja tiedustelupalvelut tietää näistä iskuista jotain sellaista mitä ei haluta paljastaa julkisuuteen.

Esimerkiksi Syyskuun 11. terrori-iskuista kokoajan kasvava määrä ihmisiä maailmalla on sitä mieltä että iskujen kohteeksi joutuneet World Trade Center tornitalot todellisuudessa räjäytettiin purkuräjähdepanoksilla, eivätkä ne suinkaan sortuneet lentokoneiden törmäyksistä johtuneiden tulipalojen heikentäminä.

Demos ehdottaa myös että hallitukset tai niitä tukevat kansalaisjärjestöt alkaisivat taistella internetin keskustelu foorumeilla ”salaliittoteorioita” vastaan kirjoittelemalla vasta argumentteja näihin viestiketjuihin.

Demos ehdottaa raportissaan myös että hallintojen pitäisi sijoittaa rahaa siihen että ihmisiä opetettaisiin ajattelemaan kriittisemmin ja ”purkamaan” tämä ”salaliittoteoreetikoiden käyttämä propaganda”.

JA NYT KAIKKEIN HÄMMÄSTYTTÄVIN KOHTA ..ennemmin kun että valtioiden hallinnot suoraan vastaisi näihin salaliittoteorioihin!!!

” We recommend a small number of
interventions focusing on making government institutions more
open, and investing more resources in enabling people to think
critically, rather than government confronting conspiracy theories
directly.”

http://www.demos.co.uk/files/Conspiracy_theories_paper.pdf?1282913891

Demos siis ehdottaa että hallintojen pitäisi ennemmin käyttää rahaa ”opettamaan ihmiset ajattelemaan kriittisemmin” niitä kantoja jotka kyseenalaistaa hallintojen toimia ja todenmukaisuutta
..ennemmin kun että hallinnot vastaisivat suoraan, totuudenmukaisesti ja tyhjentävästi, esimerkiksi niihin väitteisiin että World Trade Center tornit räjäytettiin purkuräjähtein Syyskuun 11 iskuissa.

Mikä vielä parasta, Demos ehdottaa että tämä hallinnolta lähtevä “ajattelu koulutus” pitäisi aloittaa jo nuorilla jotka internettiä käyttävinä on alttiita näille ”salaliittoteorioille”.
..eli jo nuoresta pitäen kouluissa pitäisi opettaa ihmiset suhtautumaan ”oikein” hallintojen toimia kritisoivia tahoja kohtaan.

..raportin sivuilta 5-6:
“..the Department for Education and
Skills should review how far the education system equips young
people with sufficient digital literacy to navigate false and ‘counter
knowledge’ on the net. There is an alarming increase in the amount
of information that young people are consuming and trusting on
the net. It is not clear they have the critical faculties to navigate the
many bogus claims they encounter. While government cannot tell
people what to think, they can help teach people how to think. Our
education system must equip young people with the tools to
discriminate credible information from its many imposters.”

Demosin mielestä siis ihmiset pitäisi opettaa ”ajattelemaan toisin” ennemmin kuin että Yhdysvaltain hallinto määräisi Syyskuun 11. World Trade Center rauniot tutkittavaksi räjähdeaine jäämiltä. Ja fakta on että World Trade Center rauniosta ei ikinä tutkittu räjähde- tai sytytysaineita minkään Yhdysvaltain hallinnon määräämän tutkivantahon toimesta.
Syyskuun 11. terrori-iskuissa kuoli suoraan noin 3000 ihmistä ja iskuista alkaneessa sodassa on kuollut jo yli miljoona ihmistä ..eikä Demosin mielestä Syyskuun 11. tapahtumia koskeviin kysymyksiin pitäisi hallinnon vastata suoraan!
Mao Zedongin Kiinassa taidettiin harjoittaa samantyylistä opettamista ”ajattelemaan uudelleen ja kriittisemmin” ..niin kuin puolue/hallinto haluaa.

Kun saa tietää että Demosilla on ollut tiiviit välit Brittien hallintoon jo Tony Blairin ajoilta, ei sen retoriikka; ”ihmiset on opetettava ajattelemaan kriittisemmin hallintoa koskevasta kritiikistä ja heille on opetettava keinot purkaa hallintoa kritisoivien propaganda jo nuoresta lähtien, ennemmin kuin hallinto vastaa kritiikkiin suoraan ja tyhjentävästi” ..tunnukaan enää niin erikoiselta.

Brittien entinen pääministeri Tony Blairhän valehteli kansalleen vuonna 2002-2003 että Saddam Hussienilla on Irakissa ydinaseita. Irakissa on kuollut yli miljoona ihmistä sen seurauksena että Brittien ja Yhdysvaltain johtama koalitio hyökkäsi sinne vuonna 2003.
Irakista ei ikinä löydetty noita ydinaseita, ja ne asiakirjat jotka kertoi Saddam Husseinin ostaneen uraania Nigeristä, oli ilmeisesti Italian tiedustelupalvelun väärentämiä.

Myös Irakin infrastruktuuri on tuhottu täysin; sähkön tuotanto, vesi- ja viemärihuolto.
Kerrotaan että Irakia on pommitettua useammalla ammus-tonnilla kuin käytettiin koko Toisessa Maailmasodassa.

Irakissa syöpä tilastot, epämuodostuneiden lastensyntyvyys ja lapsikuolleisuus on kääntynyt huimaan nousuun sodan johdosta. Tähän lienee syynä köyhdytettyuraani jota käytetään länsijoukkojen ammuksissa. Irakin Fallujan kaupungin tilannetta verrataan jo Hiroshimaan johon Toisessa Maailmansodassa pudotettiin atomipommi. Fallujan leukemia tapausten on todettu nousseen 38 kertaisesti sitten sodan alettua vuonna 2003. Hiroshiman atomipommi aiheutti 17 kertaisen leukemia tapausten nousun.
Toxic legacy of US assault on Fallujah 'worse than Hiroshima'
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/toxic-legacy-of-us-assault-on-fallujah-worse-than-hiroshima-2034065.html

Myös Brittien nykyinen pääministeri David Cameron on ottanut osaa Demosin tilaisuuteen.
Vuonna 2006 Brittien sisäministeri John Reid totesi Demosille pitämässään puheessa että Britit joutuvat ehkä luopumaan joistain vapauksistaan terroriuhan takia.
Terror 'may force freedom curbs'
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/5257518.stm

Eli jos forumeilla ja blogi palstoilla alkaa tulla vastaan ihan ihmeestä jankkaavia ja vänkääviä spämmääjiä, puhuttaessa talouskriiseistä, poliitikkojen korruptiosta ja sodista jne. ..voi olla että se on hallinnon palkkaama spämmääjä.
=
=

Tässä alla kirjoitus joka käsittelee Syyskuun 11. terrori-iskujen kohteeksi joutuneista World Trade Center tornitalojen raunioista löydettyä nano-termiitti räjähdettä, jota havaittiin suuria määriä mm. betonipölyssä, ja sitä että mikään Yhdysvaltain määräämä tutkivataho ei ikinä tehnyt mitään kokeita räjähdysaineiden varalta Syyskuun 11. terrori-iskujen tutkinnassa.


Räjähtämätöntä nano-termiittiä löydetty Syyskuun 11. World Trade Centerin betonipölystä.

Tiedejulkaisu The Open Chemical Physics Journal julkaisi itsenäisen tiedemiesryhmän raportin 11. Syyskuuta 2001 romahtaneista World Trade Center rakennuksista otetuista pölynäytteistä, joista löytyi suuria määriä alumiinitermistä komposiittia. Kaksikerroksinen nano-metallikomposiitti vaikuttaa olevan reagoimatonta/räjähtämätöntä nano-termiiti räjähdettä (super termiitti).
Yhdysvaltain aseteollisuus käyttää nano-termiittiä mm. bunkkeripommeissa.
Osa näytteistä oli otettu heti toisen kaksoistornin romahduksen jälkeen, joten raivaustöistä aiheutuvaan näytteiden saastumiseen ei voida vedota.
Kaikista neljästä, eri puolilta World Trade Center turmapaikan lähiympäristöstä otetuista pölynäytteistä löytyi näitä nano-termiitti lastuja ja termiittireaktion palamistuotetta; mikropisaroitunutta rautaa.

Tässä linkki tutkijaryhmän julkaisemaan lehdistötiedotteeseen kyseisestä raportista:
http://stj911.org/press_releases/ActiveThermiticMaterial.html
Tässä pdf-versio Open Chemical Physics Journalissa julkaistusta tutkimusraportista:
http://www.bentham-open.org/pages/content.php?TOCPJ/2009/00000002/00000001/7TOCPJ.SGM

"Termiitti-reaktiolla tarkoitetaan tapahtumaa jossa alumiini oksidoituu (palaa) ja saa hapen tähän reaktioon toiselta jo oksidoituneelta-metallilta (yleensä rautaoksidi - ruoste). Tätä seosta kutsutaan termiitiksi. Termiitti-reaktiossa syntyy korkea lämpötila (~2500 °C)."
http://fi.wikipedia.org/wiki/Termiitti

Eri metalleilla, lisäaineita käyttämällä (esim. rikki) ja nano-teknologialla saadaan "perus" termiitistä nk. super termiittejä, joista vapautuva energia voi olla moni kymmenkertainen verrattaessa "perus" termiittikomposiittiin, ja/tai reaktiota pystytään muuntelemaan halutunlaiseksi ja saamaan siihen esimerkiksi räjähde-ominaisuus.
Rikin lisääminen termiittikomposiittiin alentaa leikattavan/sulatettavan teräksen sulamispistettä, näin nopeuttaen prosessia.

World Trade Center raunioiden pölyssä havaittiin suuria määriä puna-harmaita lastuja (toinen puoli punertava, toinen harmaa), jotka tehdyissä lämpökokeissa reagoivat "aggressiivisesti" huomattavasti alhaisemmissa lämpötiloissa kuin tavallinen termiittikomposiitti. Reaktion jälkeen näytteissä oli havaittavissa suurimmaksi osaksi rautaa sisältäviä pieniä mikro-pisaroita mikä on tunnettu termiittikomposiitin palamistuote. Jo aiemmin, entinen fysiikan professori tri Steven Jones on kertonut samanlaisista rauta pisaroista muissa World Trade Center-näytteissä mm. metalli möykyissä.

Yhdysvaltojen ympäristönsuojeluvirasto EPA havaitsi myös mikro pisaroitunutta rautaa tutkiessaan World Trade Center pölyä omiin tarkoituksiinsa.
http://www.epa.gov/wtc/panel/pdfs/SubGroupComments_110305.pdf

Teräksen sulamispiste on noin 1500 celsius astetta. World Trade Center rakennusten sortumisia tutkinut virasto, National Institute of Standards and Technology (NIST) kertoo että lämpötilat World Trade Center rakennusten toimistopaloissa saattoivat nousta 1000 celsius asteeseen. Vastaavanlaisissa palokokeissa lämpötilat ovat olleet noin 800 celsius astetta, joten NIST:in arviokin jää reilusti alle teräksen sulamispisteen.
Eli World Trade Center tornien tulipaloissa lämpötilat eivät nousseet niin korkeiksi että, rakennusteräs olisi alkanut sulamaan saati sitten mikropisaroitumaan.


Tässä ote NIST:in vastauksesta kysymykseen räjähteiden käytöstä World Trade Center rakennusten romahduksissa.
12. Did the NIST investigation look for evidence of the WTC towers being brought down by controlled demolition? Was the steel tested for explosives or thermite residues?
"NIST did not test for the residue of these compounds in the steel.
The responses to questions number 2, 4, 5 and 11 demonstrate why NIST concluded that there were no explosives or controlled demolition involved in the collapses of the WTC towers.

Furthermore, a very large quantity of thermite (a mixture of powdered or granular aluminum metal and powdered iron oxide that burns at extremely high temperatures when ignited) or another incendiary compound would have had to be placed on at least the number of columns damaged by the aircraft impact and weakened by the subsequent fires to bring down a tower. Thermite burns slowly relative to explosive materials and can require several minutes in contact with a massive steel section to heat it to a temperature that would result in substantial weakening. Separate from the WTC towers investigation, NIST researchers estimated that at least 0.13 pounds of thermite would be required to heat each pound of a steel section to approximately 700 degrees Celsius (the temperature at which steel weakens substantially). Therefore, while a thermite reaction can cut through large steel columns, many thousands of pounds of thermite would need to have been placed inconspicuously ahead of time, remotely ignited, and somehow held in direct contact with the surface of hundreds of massive structural components to weaken the building. This makes it an unlikely substance for achieving a controlled demolition.

Analysis of the WTC steel for the elements in thermite/thermate would not necessarily have been conclusive. The metal compounds also would have been present in the construction materials making up the WTC towers, and sulfur is present in the gypsum wallboard that was prevalent in the interior partitions."

http://wtc.nist.gov/pubs/factsheets/faqs_8_2006.htm

Mitä NIST kertoo on että, se ei edes tutkinut raunioista mahdollisia räjähdeaine jäämiä.
Nano-termiittiä World Trade Center tornitalojen pölystä löytänyt ja löydöstä tutkimusraporttia kirjoittamassa ollut tri Steven Jones on kertonut tarjonneensa NIST:ille näytteitään, ja pyysi virastoa tekemään niistä omat tutkimuksensa, mutta NIST ei ollut suostunut edes ottaman näytteitä vastaan, eikä myöskään hankkimaan omia näytteitä World Trade Center raunioromusta, joista varmistavat kokeet olisi voitu suorittaa.
Ilmeisesti myös Yhdysvaltain palotutkimusstandardi määrää tutkimukset mahdollisista pyroteknisistä aineista tai räjähteistä tulipalojen syitä tutkittaessa.
Näitä tutkimuksia ei siis ole suoritettu minkään Yhdysvaltain hallituksen määräämän tahon johdosta World Trade Center rakennusten tapauksessa.

Yllä olevassa NIST:in vastauksessa se myös johdattelee lukijaa tiettyyn mielikuvaan alumiini-termiittikomposiitista.
Mutta mitä NIST yllä olevassa lausunnossaan kuvaa on perus termiittikomposiitin toimintaa, mutta jättää kertomatta että kun termiittikomposiitin aineiden rae-kokoa muutetaan ja muuntelemalla komposiitin kemiallista sisältöä, saadaan se käyttäytymään monilla eri tavoilla, ja siihen saadaan mm. räjähde-ominaisuuksia, kuten jo aikaisemmin mainitsin.

Ennen Syyskuun 11. terrori-iskuja maailmalla ja Yhdysvalloissa on tehty laajasti kokeita nanometallien käytöstä mm. räjähteissä ja kiinteissä polttoaineissa.
Myös NIST itse on tehnyt intiimisti yhteistyötä Yhdysvaltain valtion eri osien kanssa räjähteiden ja nano-termiittien osalta, joten on erikoista miksi NIST esittää näin tietämätöntä nano-termiittien eri muodoista ja toiminatakyvyistä.

Esimerkiksi vuonna 2000 julkaistussa esitelmässä Yhdysvaltain energiaministeriön tukema Lawrence Livermore National Laboratory (LLNL) kertoo nano-termiitin sol-gel muodosta, tekniikasta joka tuo termiittikomposiittiin räjähdeominaisuuksia.
https://www.llnl.gov/str/RSimpson.html
Sol-gel muoto nano-termiitistä on; huokoisessa pii-silika matriksissa intiimissä muodossa sekoitettuja nano-koon metalleita ja/tai niiden oksidi-muotoja, sekä mahdollisia lisäaineita mm. rikki.
Sol-geelejä voidaan mm. ruiskuttaa halutulle pinnalle.
Sol-geelieihin on ilmeisesti mahdollista liittää tai sekoittaa myös tavanomaisia räjähdeaineita.

LLNL:än kuvaama sol-geeli nano-termiitti mustuttaa hyvin suuresti tri Steven Jones:in kollegoidensa kanssa löytämää aluminitermiittistä ainetta; jossa huokoisessa pii-pohjaisessa matriksissa on yhdistetty intiimisti nano-kokoiset rauta-oksidi (ruoste) ja alumiini.

NIST myös toteaa kaikkia termiittikomposiittiin tarvittavia ainesosia löytyvän rakennuksista itsestään, ja tähän nojaten ei pidä termiitti jäämien löytöä mitenkään ratkaisevana.
Kaikkea termiittikomposiittiin tarvittavaa varmasti löytyikin World Trade Center rakennuksista, mutta se miten kaikki ainesosat muka järjestyi high-tech komposiitiksi, jossa metallit eri muodoissa yhdistyi nano-partikkeli kokoisina, muistuttaen tarkoissa laboratorio-olosuhteissa valmistettavaa sol-gel-super termiittiä, jää NIST:iltä kertomatta.

Selittääkö nano-termiitti World Trade Center 2 tornista ulosvaluvan sulan, oranssihehkuisen metallin hieman ennen sen romahtamista, sekä palomiesten ja raivaustyöntekijöiden raportit sulasta metallista World Trade Center raunioissa?
Koska lämpötilat rakennusten tulipaloissa ei NIST:in mukaan noussut kuin arveltuun 1000 celsius asteeseen, eivät lämpötilat tällöin nousseet riittävän korkeiksi sulattamaan rakennusterästä. NIST selittääkin World Trade Center 2 tornista ulos valuvan metallin olevan lentokoneesta kotoisin olevaa sulaa alumiinia, jossa rakennuksessa ollut muu aines paloi alumiiniin sekoittuneena oranssia hehkuen.
Yleensä sula alumiini on hopeanharmaata.

Tri Steven Jones teki kokeen lisäten sulatettuun alumiiniin muovi- ja puulastuja testatakseen NIST:in teorian. "Sula alumiini ja orgaaninen aines sekoittuvat yhtä hyvin kuin öljy ja vesi" todetaan kokeesta.
Orgaaninen aines paloi alumiinisulan pinnalla siihen sekoittumatta, sekä lisäämättä siihen hehkuvia värejä. Alumiini pysyi hopean värisenä.
http://stj911.org/jones/experiments_NIST_orange_glow_hypothesis.html

21.9.2001 uutiskanava CNN:än haastattelussa silloinen New Yorkin kuvernööri, George Pataki, kertoo vielä käynnissä olevista tulipaloista World Trade Center rakennusten kellareissa.
Raunioissa vielä viikkoja Syyskuun 11. jälkeen sulana säilynyttä metallia NIST ei myönnä havainneensa. NIST myös väittää, ettei se ole nähnyt mitään todisteita väitetystä sulasta metallista World Trade Center kompleksin raunioissa.
Tämä NIST:in lausunto on ristiriidassa mm. New Yorkin palomiesten videolle tallentuneista kommenteista, joissa eräskin palomies toteaa World Trade Center raunioista; "(Sula metalli) valui kuin laava ..kuin olisit ollut valimossa."
George Pataki kertoo tässä CNN:än jutussa myös melkein kaiken rakennuksissa olleen betonin muuttuneen pölyksi.
Riittääkö pelkkä gravitaatiosortumisen energia pulveroimaan teräsvahvistetun betoninkin liki 100 prosenttisesti ja levittämään sen nopeasti pitkin Manhattania, vai johtuiko tämä käytetyistä purkuräjähteistä?!
http://www.dailymotion.com/relevance/search/pataky/video/x2l82y_moltenmetalpataki_politics

Myös Yhdysvaltojen hallituksen nopean toiminnan viraston FEMA:n (Federal Emergency Management Agency) tekemät havainnot World Trade Center rakennusteräksestä kertoo selittämättömästä ja nopeasta (puhki)ruostumista World Trade Center rakennusteräksessä. Mm. tuuman vahvuinen teräspilarin seinämä oli ruostunut reikäiseksi ja paperinohueksi mm. rikin (sulfidien) vaikutuksesta.
Raportin lopuksi FEMA toteaa jatkotutkimusten olevan tarpeen selittämään tämä epätavallinen ruostuminen.
http://wtc.nist.gov/media/AppendixC-fema403_apc.pdf
Termiittireaktion palaminen, ja termiittikomposiitin, mahdollisesti sisältämä rikki selittäisi nämä oudot rakennusteräksen ohueksi ruostumiset ja reikiintymiset.

Puheista World Trade Center kompleksin rauniosta havaitusta sulasta metallista NIST toteaa raportissaan että; ”Tutkimuksille oli toisarvoista oliko teräs sulassa muodossa raunioissa vai ei”, koska se ei NIST:in mielestä muka tarjonnut ratkaisevaa informaatiota teräksen kunnosta tornien vielä seistessä”.
NIST toteaa myös, ettei se ole nähnyt mitään mikä todistaisi siitä että lentokonepolttoaineen avittamat toimistopalot olisivat saaneet World Trade Center tornien rakennusteräksen sulamaan.

Voisiko kuitenkin mahdollinen sulassa muodossa olut teräs/metalli World Trade Center raunioissa ja itsenäisten tutkijoiden löytämä nano-terminen komposiitti World Trade Center rakennusten jäänteistä tarjota ratkaisevaa informaatiota päivän tapahtumista?
Mutta kuten jo on mainittu, ei NIST eikä FEMA tehnyt tutkimuksia mahdollisista räjähde-aine tai termiittiaine jäämistä, eikä NIST suostu näitä tutkimuksia tekemään siltikään vaikka virastolta on tätä yksityishenkilöiden toimesta pyydetty.

13. Why did the NIST investigation not consider reports of molten steel in the wreckage from the WTC towers?
"In no instance did NIST report that steel in the WTC towers melted due to the fires..." ( otettu kohdasta 7a)
"NIST investigators and experts ...found no evidence that would support the melting of steel in a jet-fuel ignited fire in the towers prior to collapse. The condition of the steel in the wreckage of the WTC towers (i.e., whether it was in a molten state or not) was irrelevant to the investigation of the collapse since it does not provide any conclusive information on the condition of the steel when the WTC towers were standing."

http://wtc.nist.gov/pubs/factsheets/faqs_8_2006.htm

Nämä kolme videopätkää studiokeskustelusta näyttää kuinka fysiikanlait kertoo räjähteiden käytön puolesta, Syyskuun 11:sta sattuneissa kolmen (3) pilvenpiirtäjän, totaalisissa romahduksissa.
Jokainen noista kolmesta World Trade Center-torni talosta romahtaa HYVIN LÄHELLÄ vapaapudotus nopeutta!!! ..ja nämä videopätkät kertoo, kuinka; ilman purkuräjähteitä tapahtumat olisivat (pakosti) menneet romahdusten osalta toisin.
Architect Ron Avery Discusses Evidence of 9/11 Being an Inside Job on The Alex Jones Show 2/7
http://www.youtube.com/watch?v=E6tByY78VFk
Architect Ron Avery Discusses Evidence of 9/11 Being an Inside Job on The Alex Jones Show 3/7
http://www.youtube.com/watch?v=iob_REw2-yw
Architect Ron Avery Discusses Evidence of 9/11 Being an Inside Job on The Alex Jones Show 4/7
http://www.youtube.com/watch?v=HwtKsgalyes

Suomenkieliset 9/11-sivut joilla kattava video- ja äänikirjasto Syyskuun 11. tapahtumista:
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/

Englanninkielisiä sivustoja:
http://stj911.org/
http://www.ae911truth.org/