sunnuntai 29. elokuuta 2010

Wikileaksin julkaisema CIA-dokumenttikin vaikuttaa taas Pentagonin itsensä vuotamalta..
..asiakirjalta joka vääristelee todellisuutta.

Eli tämäkin asiakirjavuoto, niin kuin jo se aiempi Wikileaksin julkaisu, vaikuttaa Pentagonin järjestämältä propagandalta, jolla Yhdysvaltain hallinto tuntuisi ajavan ennalta suunniteltua ohjelmaansa.
Jo se ensimmäinen wiki-julkaisukaan ei esittänyt mitään uutta tietoa tai paljastuksia, vaan kaikki tapaukset oli useasti käsitelty jopa valtavirtamediassa, ja yksityiskohtaisemmin internetin vaihtoehto-medioissa, joten jos silloin vaikutti siltä että vuodon takana oli Pentagon itse.
Tällä ensimmäisellä melko tyhjänpäiväisellä vuodolla Pentagon halusi luoda vääristävän kuvan sen omista toimista, ja sysätä huomion Pakistaniin terrorismin tukijana. Tuntuu että tällä ensimmäisellä wiki-vuodolla Pentagon halusi ainoastaan lisätä painetta Pakistanille, ja näin kääntää kasvavan vastustuksen sodistaan muihin valtioihin.

Yhdysvalloissa on jo muutaman vuoden ajan puhuttu sananvapauden rajoittamisesta turvallisuus syihin vedoten. Mm. Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomari Sonia Sotomayor on juuri kyseenalaistanut Yhdysvaltalaisten vapauksia puheessaan Denverin Yliopistossa, liittyen näihin Wikileaks-vuotoihin.
Joten näyttää todella siltä että näitä wikileaks-vuotoja käytetään suunnitellusti jonkun tietyn agendan ajamiseen, mm. sananvapauden rajoittamiseen, Yhdysvaltain hallinnon toimesta.
Valvonta-yhteiskunnan rakentaminen on toinen asia jota tällä kaikella tunnutaan suunnitellusti ajetaan.
Sotomayor Says Court May Rule to Limit First Amendment in Response to Wikileaks
http://www.prisonplanet.com/sotomayor-says-court-may-rule-to-limit-first-amendment-in-response-to-wikileaks.html

Mitä tulee Pakistanin Talibanin tukemisiin niin todellisuudessa Yhdysvaltain Pentagon ja CIA ovat myös tukeneet ja käyttäneet terroristeiksi luokittelemiaan Taliban/al Qaida leireillä koulutettuja taistelijoita peiteoperaatioissaan muita suurvaltoja, kuten Venäjää ja Kiinaa vastaan mm. Balkanilla, Lähi-idässä, Keski-Aasiassa ja Afrikassa.
Totuus on myös että Yhdysvallat ja Britit rahoittivat ja aseistivat monia Taliban/al Qaida leirejä vielä 1990-luvun loppupuolella, ja ilmeisesti vielä jopa ainakin Syyskuun 11. terrori-iskuihin asti.
Tässä blogi joka käsittele tuota ensimmäistä Wiki-julkaisia ja Yhdysvaltain osallisuutta radikaalin-islamiin:
Wikileaksin Afganistan-tietovuodon takana voi olla Pentagonin propaganda kikka
http://etelvuori.blogit.fi/wikileaksin-afganistan-tietovuodon-takana-voi-olla-pentagonin-propaganda-kikka/


Wikileaks CIA-dokumentti
CIA Red Cell special memorandum on ”What If Foreigners See the United State
http://file.wikileaks.org/file/us-cia-redcell-exporter-of-terrorism-2010.pdf
Tällä uudella Wiki-julkaisulla, joka on CIA:n raportti, puhutaan Yhdysvalloista lähtevästä terrorismista ja terrorismin tukemisesta, ja mitä se merkitsisi Yhdysvalloille jos se alettaisiin maailmalla nähdä valtiona josta lähtee terroristeja ja terrorismin rahoitusta maailmalle.
CIA raportin mukaan Yhdysvaltalainen vapaa ja avoin yhteiskunta on aikaisemmin nähty vähentävän terrorismia.
Raportista voi rivienvälistä lukea kuinka Pentagon heittää syyn amerikkalaisista terroristeista avoimen ja vapaan yhteiskunnan päälle, ja yrittää näin hankkia oikeutusta ja kansalaisten tukea rakentaa Yhdysvaltoihin tiiviimmin valvottua yhteiskuntaa.
Yhdysvalloissa on viime aikoina muutenkin alettu vaivihkaa lisäämään valvontalaitteita yhteiskuntaan erimuodossa, ja tämä ”mitään sanomaton wiki-julkaisu” tuntuisi pohjustavan juuri tätä, valvonnan lisäämistä.

Yhdysvalloissa on viimeaikoina nähty mm. paljon keskustelua herättäneiden naku-skannerien saapuminen vaivihkaa kaupunki valvontaan.
Full-Body Scan Technology Deployed In Street-Roving Vans
http://blogs.forbes.com/andygreenberg/2010/08/24/full-body-scan-technology-deployed-in-street-roving-vans/

Toki, koska nämä wiki-julkaisut ovat saaneet viime viikkoina paljon palstatilaa mediassa myös Suomessa, tällä kaikella pohjustetaan ”sisäistä valvontaa” myös muissa maissa.

Sattuu tämä sananvapauden rajoittamishanke juuri sopivasti viimeaikojen finanssikriisien ajankohtaan, jotka ovat maailma veronmaksajille maksanut jo useita satoja miljardeja, joilla yksityisiä pankkeja ja rahalaitoksia on maksettu kuiville.
…kuinkas sattuikaan.
Nopeasti vaan blogi-palstoja ja vaihtoehtomedioita alas, ettei sana korruptiosta liiku!

Internetin valvontaan ja rajoittamiseen terrorismia tullaan varmasti käyttämään yhtenä syynä.
Yhdysvalloissa yritetään parhaillaan ujuttaa läpi lakiesitystä joka antaisi presidentille valtuudet pistää internet poikki kun siltä tuntuu. Ja tämä CIA:n raportti, kuin sattumalta, komppaa tätäkin kertomalla kuinka Terroristit ovat löytäneet toisensa YouTuben avulla, ja samalla mietitään Twitterin ja muiden vastaavien osuutta terroristien kanavina.
Onhan internetin valvonta toki aiheellistakin, mutta aiheellista on myös pelätä sananvapauden rajoittamista, sitä että blogi-palstoja ja vaihtoehtomedioita internetissä aletaan rajoittamaan, ja että kaikki uutisointi olisi silloin raha-rikkaiden omistamien uutiskanavien hallussa.
Internet on avannut keskustelu ja chat-sivustojen avulla kanavan esimerkiksi lakkoväen eli järjestäytyneen ay-toiminnan saada sana nopeasti leviämään ja sanaa ihmisoikeus- ym. järjestöille, mikä on internetin sananvapauden kanssa tehnyt internetistä kovin ongelmaisen talous-poliittiselle vallalle, (yksityinen)talous ja politiikka kun yleensä kulkee käsi kädessä.

Pentagonin, tiedustelupalveluiden ja poliisin provokaattori-soluttautujat
Tässä CIA:n raportissa kerrotaan Yhdysvalloista lähteneelle tuelle terrorismille jo pitkän ajan takaa mm. Irlannin vapautus armeijalle. mutta mikä jätetään luonnollisesti kertomatta että monesti Yhdysvaltojen tiedustelupalvelut kuten FBI ja CIA on itsekin ollut osallisena toimittamassa pommienosia tms. näille terroristiryhmille.
Esimerkiksi Omaghin pommi-isku Elokuussa 1998 jossa kuoli 29 ihmistä ja yli 200 ihmistä sai vammoja, jota on sanottu yhdeksi pahimmista Pohjois-Irlannissa sattuneista terrori-iskuista, annettiin Irlannin ja Brittien poliisin j sotilastiedustelun päätöksestä tapahtua koska RIRA-terroristijärjestöön oli silloin soluttautuneena mm. FBI:n agentti jonka ei haluttu paljastuvan.

MI5 withheld intelligence ahead of Omagh
http://www.rte.ie/news/2006/0224/omagh.html
“The British security service, MI5, withheld vital anti-terrorism intelligence just months before the Omagh bombing in 1998, it has emerged.
According to security sources in Northern Ireland, MI5 failed to inform Special Branch of the threat about the bomb plot.
The details have only just emerged as part of an investigation into an FBI agent who infiltrated the Real IRA, which carried out the attack.”


Observer reveals tape which shows that Irish police chose to protect its Real IRA informant
http://www.guardian.co.uk/uk/2003/oct/19/northernireland1
“The Observer has also established that the Northern Ireland police team investigating Omagh not only believes Dixon and White's testimony but spent three days in July 2002 debriefing White at a secret location in the Scottish Highlands.
The southern detective told his PSNI colleagues then that one of his Garda superiors told him he had decided to let the bomb go ahead. The senior officer's reasoning was that Dixon had fallen under the terrorists' suspicion after several Real IRA plots, including a plan to leave a car bomb in London, had been thwarted. The senior Garda said Dixon's credibility had to be protected, White told the PSNI investigation team.
When White protested that people might get killed if there was no action on Dixon's intelligence that a bomb was being shipped across the border the same weekend as the Omagh atrocity, his superior reminded him that the Real IRA had failed to kill anyone in eight previous attacks that year. “


Entinen Britti sotilas ja Brittien sotilastiedustelun (MI5) soluttautuja Todellinen IRA-ryhmään (RIRA) kertoo FBI: avustaneen häntä pomminosien hankinta matkalla Yhdysvaltoihin.
MI5 'helped IRA buy bomb parts in US'
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article742783.ece
“A FORMER British Army mole in the IRA has claimed that MI5 arranged a weapons-buying trip to America in which he obtained detonators, later used by terrorists to murder soldiers and police officers…
..In this month’s edition of Atlantic Monthly, Fulton outlines how an MI5 agent was sent ahead of him by Concorde to make preparations. He has also described the trip in interviews with The Sunday Times over the past few months.
In New York he attended a meeting with FBI agents and British intelligence officers. There he agreed to expose IRA operatives in America to the FBI. However, the same terrorists, who were arrested months later, were first allowed to procure and send the infrared technology to the IRA. Fulton claims this technology was used in the Troubles and forms the basis for insurgent bombs in Iraq.
A spokesman for the security service declined to comment.”


Tästä linkistä keskustelupalstalle löytyy viesti johon on kasattu monia linkkejä lehtiartikkeleihin jotka käsittelee viranomaisten kytköksiä Pohjois-Irlannin terroristijärjestöihin.
http://www.english-test.net/forum/ftopic49967.html#212620


Wikileaksin julkaisema CIA raportti kertoo myös terroristista nimeltä David Headley, entiseltä nimeltään Daood Sayed Gilani. Headley on pidätettynä osallisuudestaan Mumbain vuoden 2008 terrori-iskun sunnitteluun.
Mitä tämä CIA:n raportti jättää kertomatta on että David Headley toimi Yhdysvaltain huumeita vastaan taistelevan viraston DEA:n (Drug Enforcement Administration) ilmiantaja. Toimiessaan DEA:lle Pakistanissa, Headley vieraili jo vuosina 2002-03 terroristijärjestö Lashkar-e-Taiba leireillä. Lashkar-e-Taiba on juuri se terroristijärjestö joka toteutti Mumbain iskun.
American suspect in Mumbai attack was DEA informant
http://www.mcclatchydc.com/2009/12/14/80622/american-suspect-in-mumbai-attack.html
“But at the end of 2001, his attorney and the prosecutor together asked the judge to end his probation early. The judge agreed.
"Eight or nine times out of ten, when you see a scenario like that, it's because he's cooperating or being rewarded for past cooperation," said former federal prosecutor Rocco Cipparone. "If he's still an informant, it makes it easier for everyone -- for example, you don't need the court's permission to travel."
Less than 60 days later, the FBI now alleges, Headley was back in Pakistan, this time doing more than dealing drugs: He was training with the terrorists.
The U.S. government alleges that Headley attended camps of Lashkar-e-Taiba, "The Army of the Good," in February and August 2002 and three times in 2003.”


Vuonna 2002, vähän Syyskuun 11. terrori-iskujen jälkeen, kasattiin Yhdysvalloissa uusi tiedustelupalveluiden ryhmä Proactive, Preemptive Operations Group (P2OG), jonka toiminta perustuu peiteoperaatioihin jotka voi pitää sisällään jopa terroristiryhmien ja terroristi-valtioksi luokiteltujen tahojen provosointia toimintaan. Tämän tarkoituksena on saada ”terroristit piiloistaan”, mutta tämä provosointi voi johtaa myös siihen että terrori-iskut kiihtyvät.
Vaikka Yhdysvaltin viranomaiset väittää mitä väittää, niin ei heidän soluttautujansa käy Pakistanin terroristileireillä, tai liiku muutenkaan ilman heidän päätöksiään. Mumbain terrori-iskujen suunnitteluun osallistunut David Headley on voinut toimia juuri tällaisena Pentagonin ja CIA:n P2OG-provokaattorina ja soluttautujana.
Proactive Preemptive Operations Group
http://www.sourcewatch.org/index.php?title=Proactive_Preemptive_Operations_Group

Ja kun vielä otetaan huomioon miten poliisi ja tiedustelupalvelut toimi soluttautuja-provokaattoriensa suhteen 1998 Omaghin pommi-iskun kanssa Pohjois-Irlannissa, kun isku tietoisesti annettiin tapahtua, niin voidaan kysyä onko tästä P2OG-toiminnasta todellisuudessa siviileille enemmän haitta kuin hyötyä? ..turva- ja sotateollisuuden alan toimijathan kaikella tällä tekee aina vaan lisää bisnestä, eli kumpi tästä kaikesta hyötyy enemmän? ..sotateollisuus vai siviilit?
Terroristithan yleensä kuitenkin ajavat jotain asiaa joka yleensä liittyy jonkin näköiseen riistoon tai miehitysjoukkoihin tms., niin provosointi samalla kuin itse ollaan riistäjiä ja/tai miehittäjiä ei varmasti ainakaan auta asiaa positiivisella tavalla. Yhdysvallat (kuten muutkin suuremmat valtiot) kun monesti kärkkyy monien alueiden luonnonvaroja, eikä vain ole sellainen ”viaton vapauttaja” niin kuin se itseään monesti uutisten välityksellä mainostaa.
Radikaali-islam on tietysti asia mitä on myös hyvä vastustaa, mutta radikaalia-islamia, niin kuin sen tänä päivänä tunnemme, ei ilmeisesti juuri ollut ennen kuin sitä alettiin kasaaman länsi-valtojen ja Israelin toimesta noin 60 vuotta sitten. Radikaali-islam kasattiin länsi-valtojen toimesta sen takia että islamia ja islamistisia valtioita vastaan voitaisiin sitten ”oikeutetusti” käyttää voimaa ja miehittää ne, näiden nyt hyökätessä Länsi-valtoja ja Israelia vastaan.
Toki sotateollisuus toiminnasta ja luonnonvarojen hyödyntämisestä hyötyy myös raha-rikkaat muslimit jotka ovat kimpassa näiden länsi-valtioiden yksityisten toimijoiden kanssa.

Tässä blogi joka käsittelee Yhdysvaltojen osallisuutta Mujahideen-islamistien aseistamiseen ja kouluttamiseen 1970-luvun lopulta aina 2000-luvulle asti:
Hillary Clinton myöntää: USA aseisti Islamisti taistelijoita Neuvostoliittoa vastaan, joista sitten Taliban ja Al Qaida sai alkunsa
http://maailmanjarjestys.blogspot.com/2010/07/hillary-clinton-myontaa-usa-aseisti.html

Tämä blogi käsittelee tiedustelupalveluiden ja NATO:n peiteoperaatioita kylmänsodan Euroopassa.
Samoin kuin tiedustelupalvelut toimittivat (toimittavat?) räjähteitä Pohjois-Irlannin ääriliikkeille, Operaatio Gladion rinnalla toimineet rikolliset peiteoperaatiot toimitti räjähteitä ääri-oikeistolle ja –vasemmistolle mm. Italiassa.
Terroristijärjestö tunnusti kreikkalaistoimittajan murhan, vaiko valtioterrorismia? …Operaatio Gladio toimii taas Kreikassa?
http://maailmanjarjestys.blogspot.com/2010/08/terroristijarjesto-tunnusti.html